torsdag 3 november 2016

Ny medarbetare på Bioracer



Bioracer Sverige förstärker!

Samtidigt som vintern börjar ta ett grepp om Sverige kan vi på Bioracer Sverige nu med stolthet presentera en ny medarbetare Anders Ekh!

Anders kommer närmast ifrån klädvarumärkena Colour Wear och VOID Cycling där han under de senaste åren jobbat med försäljning på den svenska marknaden. Nu tar Anders steget till Bioracer Sverige och kommer utgå från Göteborg. Anders kommer främst ha södra Sverige som sitt distrikt.

Att ta steget till Bioracer Sverige känns väldigt motiverande. Att jag tidigare jobbat tillsammans med Mattias, Jonas och Emma gjorde valet ännu enklare. Bioracer är en världsledande producent av cykelkläder, och det lockade mig extremt mycket.” kommenterar Anders Ekh.

”För lite mer än ett år sedan startade vi upp Bioracer Sverige och har haft ett fantastiskt första år. För att fortsätta kunna växa och erbjuda bra service till våra kunder ligger det här precis i rätt linje mot att bli ledande på den svenska marknaden”. Säger Mattias Nilsson, Bioracer Sverige.

Jonas Gunnarsson, Bioracer Sverige förklarar närmare ”Att inför år två få in Anders i teamet är precis det vi behöver och något vi är oerhört glada för. Anders är en glädjespridare och har kunskap om branschen vilket gjorde valet lätt”.

Nu blickar vi framåt och längtar efter att möta den efterfrågan vi ser på marknaden! Är din klubb/förening eller ditt företag ute efter marknadens snabbaste teamwear är ni varmt välkomna att höra av er till någon av oss. 

14 kommentarer:

  1. låneerbjudande

    Behöver du ett lån?
    * Utnämningar att låna upp

    € 1,000 till € 150.000.000
    * Välj att betala tillbaka. Mellan 1-30 år 3%
    * Välj mellan månad och år
    vedergällning
    * Flexibel lånevillkor .
    Alla dessa projekt och göra mer kontakt
    oss.
    Kontakta oss idag för nödlån:
    carr.invest.info.rorum0097@gmail.com

    Telefon:
    +348162448410

    hälsa
    Förvaltning.

    SvaraRadera
  2. Lån erbjudande för alla med 2% ränta


    Om du behöver ekonomisk hjälp, tveka inte att kontakta oss. Du kan få ett lån i intervallet mellan 50.000 kr och 10.000.000 kr på mycket gynnsamma villkor i all laglighet och tillförlitlighet. För mer information om finansieringsarrangemang, kontakta oss via e-post. E-mail: capakredit@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  4. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  5. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  6. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  7. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  8. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  9. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  10. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  11. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  12. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  13. Behöver du ett lån? Behöver du ett nödlån för att starta ditt eget företag? Är du i skuld? Det är möjligt att förbereda ett lån, få personliga lån, ge ett kreditkort med 3% ränta. För mer information kontakta oss via e-post (francescodupon8000@gmail.com)

    SvaraRadera
  14. ​Vi är specialiserade på finansiella tjänster, erbjuder lokala / internationella lån, tillhandahåller säkrade och osäkrade upplåningsalternativ till individer och samarbetande organ till mycket konkurrenskraftiga låneräntor och flexibla villkor för att möta finansiella omständigheter. Det spelar ingen roll om du har en dålig kreditpoäng, vi kan fortfarande ge dig snabba kontanter för det oväntade. Kontakta oss nu för snabba och prisvärda lån som passar alla budgetar och krav: socialfundltd@gmail.com​

    SvaraRadera